За нас

Вече десет години се стараем българската традиция да бъде с всички който живеят извън пределите на България, като доставяме специално избрани български хранителни продукти в много страни от Европа.

Гринлайн Експорт е специализиран дистрибутор на хранителни стоки в ЕС, с фокус към българите и търговските обекти с българска стока извън пределите на нашата родина.

Като се стремим да подсигурим най- доброто персонално обслужване и внимание за нашите клиенти. Гарантираме им спокойствие като се грижим за интересите им.

Защо да изберете да работите с нас?

Имаме над 10 годишен опит в износа на български хранителни продукти за българите в чужбина, и над 20 годишен опит в търговията на хранителни продукти в България.

Партнираме с почти всички производители в България от дълги години, което ни подсигурява стабилност и по-добри условия.

Дистрибутираме продукти от най-популярните български марки познати на нашите сънародници по света.
Предлагаме познати марки, специално произведени за износ – високо качество, дълги срокове и специални опаковки и етикети на добри цени!

Заявките на всеки един клиент се поръчват индивидуално към производителите,като се стараем всеки един наш клиент да е обгрижен и персонално обслужен от нас.

Greenline Export

Материална база

Логистичен склад в индустриалната източна част на гр. София с над 600 кв.м. площ.

Клиенти

Постоянни доставки за нашите партньори за повече от 10 страни в Европа.

Екип

Екипът на Гринлайн експорт е съставен от опитни специалисти с дълъг опит които целят най-добро персонално обслужване за нашите клиенти.